fredag 6. mai 2011

Nysgjerrig på noe? Spør Twitter..

Veldig mange er idag å finne på Facebook. Det er den tjenesten man hører mest om, og det er der du mest sannsynlig finner venner og familie. 

På Twitter derimot har du mulighet til å komme i kontakt med mange spennende mennesker. Ikke bare de du kjenner.. slik ting stort sett fungerer på Facebook, men også ukjente mennesker. 
Twitter har raskt voksende bruk.  De fleste har hørt om Twitter, men få ser nytten av det.
Gjør som følger:
  1. Det første man må gjøre er selvfølgelig å lage en profil, og deretter legge til mennesker man har lyst til å følge. 
  2. Når det er gjort vil man se at mange av de du legger til mest sannsynlig vil følge deg også.
  3. Nå har du muligheten til å stille spørsmål. Jeg for min del bruker tjenesten aktivt til å få hjelp til ting jeg lurer på. Det være seg stavemåte på engelske ord, informasjon om hvor man kan finne ting, eller bare tips og råd fra andre mennesker med annen kompetanse enn meg selv. 
Eksempel:
I gårsdagens aviser stod det om en kjent elitespiller i fotball på nettet som var arrestert fordi han «befant» seg på en «hasj farm». Fotball interessert som jeg er ble jeg selvfølgelig nysgjerrig på hvem dette var. 
La ut følgende melding på Twitter: Noen som vet hvilken fotball spiller som ble tatt på en «hasjfarm»? Fikk 21 svar og alle røpet spilleren..
Bruk twitter for det det er verdt. For min del får jeg svar på «fjas» som eksempelet over til mer relevante ting..
Test det..du vil ikke angre:)
/Henning

3 kommentarer:

  1. takk for det tipset, skal lage meg konto på twitter snart;)

    titt på bloggen min om du vil;)

    SvarSlett
  2. jeg gjorde det samme som deg - måtte jo finne ut hvem denne fotballspillern var :-)
    Bård

    SvarSlett
  3. Jeg er nå fullstendig finansiell fordi jeg lånte fra LFDS. Jeg vil bringe dette til kunngjøringen til publikum om hvordan jeg kom i kontakt med LFDS etter at jeg mistet jobben og ble nektet lån av banken min og andre økonomiske institusjon på grunn av min kredittscore. Jeg kunne ikke betale barnas avgifter. Jeg sto bak på regninger, i ferd med å bli kastet ut av huset på grunn av min manglende evne til å betale husleien. Det var i løpet av denne perioden barna mine ble tatt fra meg av fosterhjem. Så bestemte jeg meg for å søke etter midler på nettet der jeg mistet $ 3707 som jeg lånte fra venner som jeg ble dratt av av to online låneselskaper. Inntil jeg leste om: Le_Meridian Funding Service (lfdsloans@outlook.com / lfdsloans@lemeridianfds.com) et sted på internett, var fortsatt ikke overbevist på grunn av det jeg har vært igjennom før en slektning av meg som er presteskap også fortalte meg om den pågående låneplanen til LFDS til en veldig lav rente på 1,9%% og nydelige avdragsbetingelser uten straff for mislighold av betaling. Jeg har ikke noe valg enn å også kontakte dem som jeg gjorde gjennom tekst + 1-989-394-3740 og Herr Benjamin svarte tilbake til meg. Den dagen var den beste dagen i livet mitt som aldri kan glemmes når jeg motta et kredittvarsel på $ 400 000,00. Usd-lånebeløp jeg søkte om. Jeg benyttet meg av lånet effektivt til å betale opp gjelden og starte opp en bedrift, og i dag er jeg og barna mine så glade og oppfylle. Du kan også kontakte dem via e-post: (lfdsloans@outlook.com / lfdsloans@lemeridianfds.com) WhatsApptext hjelpelinje: + 1-989-394-3740 Hvorfor gjør jeg dette? Jeg gjør dette for å redde så mange som trenger et lån for ikke å bli offer for svindel på internett. Takk og Gud velsigne dere alle, jeg er Oleksander Artem fra Horizon Park BC, Ukrain.

    SvarSlett